GW2Gold Forum Index GW2Gold
welcome to you!
 
 GW2Gold 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

adidas sobakov svarta

 
Post new topic   Reply to topic    GW2Gold Forum Index -> Test Forum 1
View previous topic :: View next topic  
Author Message
pweroeirwJoined: 07 Nov 2018
Posts: 2

PostPosted: Wed Nov 07, 2018 2:34 am    Post subject: adidas sobakov svarta Reply with quote


adidas skor 2018 Adidas prepping för att släppa ännu en livsstilsmodell som tar inspiration från planen. Den här nya siluetten kallas Sobakov och spelar en mer modern uppmärksamhet på märkets rikliga mängd inomhusfotbollskor.

adidas skor Dam billig Sobakov hedrar andan i modern fotbollskultur. Dessa stretchiga stickade skor har en hård look med reflekterande svängande 3-Stripes och en aggressivt skulpterad gummisula. En länk till fotbollsförklaringen Swerving 3-Stripes och offset laces återkallar de ikoniska detaljerna av '00s adidas Predator Precision Distinctive Sobakov-estetik En skulpterad yttersål med ett vågigt sillbenmönster är ett avgörande inslag i Sobakov-designen.

adidas skor Herr pris Tydliga designegenskaper från den heralderade Predator-linjen är synliga över den övre, med de vinklade ränderna som ses på 2000-talets precisionsavdrag av det legendariska utbudet av fotbollsstövlar. Den traditionella stövelöversidan har blivit omarbetad med en djup svart stickad övre, med linjär broderi som löper över toboxen, något som påminner om originalet. Sitter underbenet, en tjock, all tuggummi sula har en ripplad konsistens över hela längden av enheten. Minimala hints av läder krypa subtilt i Sobakov, i form av svepande ränder, hälräknare och tungpanel.

adidas sobakov svarta Sobakov har vad du kallar en otrolig elegans som bara förstärks av sin form. Sobakov är det fullständiga motsatsen, eftersom jag kan se mycket mer än bara en Predator. Trots referenser till adidas Kamanda, påminner skoens form, speciellt med den sulan, mig mycket mer av en Nike Roshe eller en Yeezy. Båda dessa skor har uppenbarligen varit överväldigande populära bland konsumenterna och kan bara ge den våg som Sobakov kan fortsätta att rida.

https://www.rea-skor.com/
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    GW2Gold Forum Index -> Test Forum 1 All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Hosted by ForumCity